Skip to content

Assistent Controller

Nederland, Zuid-Holland, LeidenFinance

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
Financiële vacature beschikbaar!

Wil jij onderdeel worden van een hecht finance team in een snelgroeiende internationale organisatie? Heb je al enige ervaring in een financiële rol en wil je deze verder uitbouwen onder goede begeleiding? En ben je nauwkeurig, leergierig en hou je ook wel van een geintje op zijn tijd? Lees dan snel verder!

Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en wij werken officieel samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken als Assistent Controller.

Het finance team 
Het vijfkopppige finance team - bestaande uit een Finance Manager, Financial Controller, Business Controller en twee Administrateurs - draagt met elkaar zorg voor alle financiële processen binnen de organisatie. Zoals je je wellicht kunt voorstellen is de event/travelbranche een dynamisch speelveld waarbij geen dag hetzelfde is. Aan het finance team de taak om het financiële beleid tot leven te brengen met elkaar en in samenwerking met de rest van de organisatie te zorgen voor kloppende cijfers waarop gebouwd kan worden. 


Jouw rol
In jouw rol werk je nauw samen met de Financial Controller en Business Controller. Het is jouw taak om hen te ondersteunen door te zorgen voor een efficiënte periodieke afsluiting en een juiste administratie. Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Het analyseren van PL en balansmutaties;
  • Het bijwerken van balansspecificaties;
  • Je bijdrage leveren aan de periodieke afsluitingen en accountantscontrole; 
  • Het verzorgen van interne doorbelastingen en het aansluiten van intercompany transacties.;
  • Het meewerken aan diverse financiële projecten; 

Vereisten

Jouw profiel 

  • Je hebt een relevante (financiële) HBO opleiding afgerond en bij voorkeur 2 jaar werkervaring (inclusief stage) in een financiële functie. 
  • Je bent nauwkeurig en weet je weg goed te vinden in Excel. Mooie pré als je ook al ervaring hebt in AFAS of soortgelijk financieel administratief systeem. 
  • Je bent een harde werker, maar bent ook bij de derde helft. 
  • Mooi meegenomen als je zelf ook een passie hebt voor sport, dat hebben wij namelijk ook! 

Dit krijg jij ervoor terug!

Je komt terecht in een gezellige organisatie bestaande uit 60 enthousiastelingen en te werken in een mooi kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en hechten veel waarde aan een goede sfeer. Daarom zorgen we voor een verzorgde lunch op ma/woe/vrij (tegen betaling), een sportlesje voor de liefhebbers op maandag om 16:30u, gezellige borrels op het dakterras en legendarische uitjes buiten de deur. 

Ben je enthousiast geworden, woon je in de buurt van Leiden? Laat van je horen via de sollicitatiebutton. Voor vragen mag je Nicole appen/bellen op 06-43272199. 

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group