Skip to content

Commercieel Medewerker

Nederland, Zuid-Holland, LeidenProduct & Operations

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
Commercieel Medewerker functie beschikbaar! 


Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en wij werken official samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar onderdeel van zijn!


Je komt te werken in het Product Team van P1 Travel. Dit team is verantwoordelijk voor het inkopen van tickets voor alle evenementen die we aanbieden, het aanbod en de pricing van de websites en het logistieke proces. Het is jouw missie de beste resultaten uit de kaartenvoorraad te halen en een zo breed mogelijk productaanbod te realiseren. Kortom, een super brede functie waarbij je samen met al je collega's aan hetzelfde doel werk; marktaandeel veroveren!

Vereisten

Hoe ziet je takenpakket eruit?

  • Jij beheert de voorraad van tickets en zorgt voor de prijszetting van de verschillende kanalen.
  • Jij verwerkt de alle binnenstromende orders.
  • Jij werkt mee met het logistieke team om de kaarten op tijd bij de klant te krijgen.
  • Jij laat je niet gek maken. Je ziet kansen en speelt hierop in.
  • Jij kunt al onze contacten te woord staan in perfect Nederlands en Engels. Daarnaast nog een andere taal eigen is een dikke pré!


Dit krijg jij ervoor terug!

  • Wij zorgen ervoor dat je ons team snel leert kennen, en je je binnen no time op je plek voelt.
  • Wij zorgen ervoor dat je 24 tot 28 dagen per jaar op vakantie kunt, én je eigen werktijden en -dagen in kunt delen.
  • Wij zorgen ervoor dat je kunt borrelen met je collega's waarbij het voelt als de derde helft op zaterdag, kunt relaxen of vergaderen op ons dakterras en af en toe op ons eigen bootje kunt springen voor een tourtje door de Leidse grachten
  • Wij regelen moker weekendjes over de grens, avondjes stappen, bootcamps en natuurlijk non stop voetbal op tv.


Dus, woon jij in (de buurt van) Leiden, ben je mega sportfan en wil je onderdeel uitmaken van een mega gezellig team binnen èn buiten werk? Dan horen we graag van jou!

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group