Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Zuid-Holland, LeidenHR

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
Corporate Recruiter functie beschikbaar!


Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa. Wij zijn officiële partner van de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar onderdeel van zijn!


Jouw ultieme missie:
Wij weten als geen ander hoe leuk we zijn, maar dat weet nog lang niet iedereen! Bij P1 Travel kom je werken omdat je een voorliefde voor sport en events hebt, omdat je erin gelooft dat werken óók gewoon leuk moet zijn of omdat je jouw werk op je eigen manier en volgens je eigen tijdsplanning te doen. Jouw missie als recruiter is simpel; de beste mensen vinden die zich herkennen in ons DNA en ze laten zien dat P1 Travel dé plek is voor een eerste of volgende carrière stap.


Jij krijgt je eigen vacatures toegewezen; van developers tot marketingprofielen, van doorgewinterde salesspecialisten tot de starters die zo uit de hogeschool komen rollen. De groeiambities zijn er, en daarmee zoeken we naar gemiddeld zo'n drie nieuwe collega's per maand. Samen met Manon en Nicole vorm je het HR team en vind je de beste profielen door gebruik te maken van je netwerk, maar ook door gewoon keihard te sourcen. Jij draagt de CV's aan bij de team-managers en bepaalt samen met hen wie er bij ons langskomen om kennis te maken. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele werving- én selectieproces. Natuurlijk mag je dit op je eigen manier doen, jij bent immers de specialist:) 

Hoe ziet je takenpakket eruit?

 • Je focust je op het vinden en selecteren van de juiste kandidaten.
 • Je voert telefonische intakes met potentiële kandidaten.
 • Je hebt meetups met onze managers om Cv's door te nemen en te bepalen wie er op gesprek komen.
 • Je organiseert speeddates met verschillende afdelingen en starters die op zoek zijn naar een startersfunctie.
 • Je onderhoudt relaties met (internationale) hogescholen om de stageteams ieder seizoen te complementeren.


Vereisten

Skills & ervaring:

Je bent dus resultaat- maar vooral ook mensgericht en houdt er wel van om mensen goed en snel te leren kennen. Mensenkennis heb je sowieso, anders had je dit vak niet gekozen! Maar wat is er verder nog belangrijk?

 • Je hebt de ervaring als recruiter al mee, en bent een pro in deepdiven in LinkedIn.
 • Je bent organisatiesensitief; jij snapt al het DNA van P1 en herkent jezelf daar natuurlijk in.
 • Je wordt er blij van om héél veel kennismakingsgesprekken te plannen, maar kunt je ook de hele dag opsluiten om de beste kandidaten te sourcen.
 • Stakeholder Management is voor jou geen probleem. Je houdt betrokkenen actief op de hoogte.


Dit krijg jij ervoor terug!

 • Wij zorgen ervoor dat je ons team snel leert kennen, en je je binnen no time op je plek voelt.
 • Wij zorgen ervoor dat je 24 tot 28 dagen per jaar op vakantie kunt, én je eigen werktijden en -dagen in kunt delen.
 • Wij zorgen ervoor dat je kunt borrelen met je collega's waarbij het voelt als de derde helft op zaterdag, kunt relaxen of vergaderen op ons dakterras en af en toe op ons eigen bootje kunt springen voor een tourtje door de Leidse grachten
 • Wij regelen moker weekendjes over de grens, avondjes stappen, bootcamps en natuurlijk non stop voetbal op tv.Ben je communicatief sterk en heb je oog voor mooie kansen en talent? Herken je jezelf in ons DNA? Solliciteer dan direct of stel je vragen aan Manon via 06-11357169.

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group