Skip to content

Fullstack stage met focus op backend

Nederland, Zuid-Holland, LeidenIT

Functieomschrijving

Studenten opgelet:
IT stage beschikbaar! 


Wil jij baanbrekende software bouwen voor de travelbranche in een Agile omgeving? Alvast bouwen aan een mooi CV omdat je werkt met de nieuwste technieken? En jezelf ontwikkelen binnen onze IT (scrum) teams? Lees dan snel verder!

Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en wij werken officieel samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen. Onze softwareprojecten zijn daarin een belangrijke schakel en die draaien volle bak. Jij kan hier onderdeel van uitmaken in de vorm van een stage bij ons IT team.

Hoe gaat je stage eruitzien?

Je bent vanaf dag één compleet onderdeel van de IT afdeling bestaande uit verschillende scrum teams met meerdere Developers en een Product Owner. In je eerste week krijg je een introductie over ons Travelware project welke is geschreven met behulp van het Laravel Framework. Het project dient als engine waarin tickets, hotels en op den duur vluchten gecombineerd worden tot totaal pakket. De totaal pakketten zijn op te halen via een REST API maar ook via een generieke betaal-straat welke per website/afnemer te configureren is, voorbeeld.

Op basis van duidelijke doelen wordt gezamenlijk met het team & PO bepaald waar de komende 2 weken in de sprint aan gewerkt wordt. Je zal onder begeleiding van een ervaren PHP-ontwikkelaar taken oppakken uit de sprint om samen met het team het doel te behalen. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit het bouwen van een nieuwe feature of het verbeteren van al bestaande features. Hoe gaaf is het om na de sprint te zien dat medewerkers en klanten plezier beleven aan jouw producten!

Vereisten

Jij bent onze ideale stagiair als je:

  • Momenteel een HBO opleiding volgt in de richting van Informatica.
  • Een doorzetter bent, en niet opgeeft als iets niet lukt, maar juist een tandje bijzet.
  • Passie hebt voor ontwikkelen en gedreven bent om meer te leren.
  • Geniet van werken in een team en om samen resultaat te behalen.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in zowel woord als geschrift.
  • Bekend bent met de termen Laravel en PHP en je je hierin verder wilt ontwikkelen.
  • Naast programmeren ook van gezelligheid houdt.


Dit krijg jij ervoor terug!

Wie kan dat beter vertellen dan je voorganger. We hebben onze voormalig stagiair Wietse gevraagd wat ons uniek maakt.Ik vind het heel gaaf dat we binnen de P&D afdeling werken met nieuwe technieken (o.a. Dotnet Core, React en Docker). Dat heeft mij een kans gegeven hier ervaring mee op te doen. Ook ben ik blij met de agile aanpak, waarbij we via retro's ook feedback op ons werk krijgen, dat stimuleert me om beter te worden.”

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een positie als volwaardig teamlid met het doel om jou een waardevolle ervaring te geven.
  • Een stagevergoeding.
  • Een goede balans tussen professionaliteit en gezelligheid, dus ook ruimte voor een potje tafeltennis/ Mario Kart. 

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf stagelopen bij ons? Laat ons dit snel weten in de vorm van een motivatie + CV via de sollicitatiebutton. Voor vragen mag je Nicole appen/bellen op 06-43272199. 

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group