Skip to content

Grafisch Vormgever / DTP'er

Nederland, Zuid-Holland, LeidenContent & Creatie

Functieomschrijving

Designers opgelet:
Grafisch vormgever/DTP functie beschikbaar!  
Ben jij goed in het vormgeven van content én lijkt dit je gaaf om uit te voeren voor de grootste clubs uit de Premier League of voor de Formule 1 Grand Prix? Kun jij je goed inleven in onze doelgroep en sportieve content tot leven brengen? Lees dan snel verder! 

Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en wij werken officieel samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar onderdeel van zijn. 

Jouw rol en het team 

Je komt te werken in team Content & Creatie waarbij jullie gezamenlijk zorgen voor levendige en scorende content. De copywriters zorgen voor pakkende teksten en aan jou de taak om visuele pareltjes te creëren en daarmee onze content tot leven te brengen. Onze huisstijl is al compleet uitgewerkt in een guide dus het is aan jou om alle visuele uitingen binnen deze kaders te creëren voor op het digitale domein en print. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Het ontwerpen van een banner voor in onze digitale nieuwsbrief voor klanten om ons nieuwe aanbod te delen. 
 • Het vormgeven van een tenderdocument voor een samenwerking met een nieuwe club. 
 • Het opmaken van stadionplattegronden en partnerlogo's.
 • Het maken van templates voor interne communicatiedocumenten. 

Jouw werk draagt dus direct bij aan ons imago en de klantbeleving, hoe gaaf is dat! 

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een grafische opleiding afgerond en 1-2 jaar ervaring op gedaan middels stage of soortgelijke functies en kunt dit aantonen met een gaaf portfolio. 
 • Bij ons is geen dag hetzelfde. Dus het is handig als je snel kunt schakelen tussen projecten waardoor je collega's kunnen inspelen op de actualiteit. 
 • Mooi meegenomen als je net zo een sportfan bent als onze klanten en met de doelgroep in je achterhoofd zorgt voor passende content. 
 • Adobe programma's zoals Photoshop, Illustrator en InDesign hebben geen geheimen voor jou en heb je dan ook onder de knie. 


Dit krijg jij ervoor terug!

 • Wij zorgen ervoor dat je ons team snel leert kennen, en je je binnen no time op je plek voelt.
 • Wij zorgen ervoor dat je 24 tot 28 dagen per jaar op vakantie kunt. 
 • Wij zorgen ervoor dat je kunt borrelen met je collega's waarbij het voelt als de derde helft op zaterdag, kunt relaxen of vergaderen op ons dakterras en af en toe op ons eigen bootje kunt springen voor een tourtje door de Leidse grachten
 • Wij regelen moker weekendjes over de grens, avondjes stappen, bootcamps en natuurlijk non stop voetbal op tv.

Dus, woon jij in (de buurt van) Leiden, ben je mega sportfan en wil je onderdeel uitmaken van een mega gezellig team binnen èn buiten werk? Dan horen we graag van jou!

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group