Skip to content

Junior SEA Specialist

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDigital Marketing

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
SEA specialist junior functie beschikbaar!


Dit is P1
P1 Group brengt mensen naar het evenement van hun dromen. Wij hebben lef, grenzeloze ambities en zijn de wereld aan het veroveren. We zijn internationaal gefocust en dankzij onze partnerships - met diverse Premier League clubs en andere grote sportevenementen - kunnen we unieke ervaringen leveren die onze klanten nooit meer vergeten. Gedreven om onze merken naar de top te brengen investeren wij in technologie, creatie, groei en mensen. Om onze ambities te verwezenlijken zoeken wij jou. Een PPC specialist!

Jouw ultieme missie:

Wij bieden ons internationale e-commerce platform momenteel aan in vier landen: Nederland, Duitsland, the United Kingdom en als .com domein. Ons doel is om in 2025 de Europese markt te domineren op het gebied van sportreizen én ons product aan te bieden in 10+ landen. Jij als startende SEA specialist hebt hierin een belangrijke rol. Momenteel is SEA de belangrijkste channel voor onze business. Onze huidige SEA specialist is verantwoordelijk voor de 4 domeinen. We zoeken versterking om onze accounts naar the next level te brengen!

Het is jouw missie om te ondersteunen bij het behalen van de uitgedachte SEA strategie, te zorgen voor een positieve ROI, en daarmee onze en jouw groeiambities te verwezenlijken. Je leert de campagnes en budgetten van ons SEA kanaal te beheren en spart met onze Senior SEA Specialist om het beste uit jezelf te halen en door te groeien naar het beheren van je eigen portfolio als SEA master. Om je missie te bereiken werk je samen met specialisten uit het Digital Marketing & E-Commerce team, maar sta je ook rechtstreeks in contact met je collega's uit het Product team.Het team

Je bent onderdeel van het ambitieuze Digital Marketing team, bestaande uit 10 collega's die het beste in elkaar naar boven halen. Onze collega’s krijgen de ruimte en het vertrouwen om aan de mooiste producten te werken. We zijn niet bang om risico's te nemen, innovatief te zijn en houden wel van een tikkeltje lef.

Vereisten

Wij willen jou in het team, als je

 • minstens 1-2 jaar ervaring hebt met het opzetten, optimaliseren en analyseren van diverse searchcampagnes. Je bent pro-actief ingesteld en weet wat je te doen staat.
 • Leergierig: je staat open voor feedback en wilt doorgroeien naar een echte SEA master.
 • kennis hebt van Google Ads en Google Analytics. Kennis van Social Ads is een pré.
 • meerdere talen vaardig bent (DE/UK). Dit is geen vereiste, maar zou een mooie toevoeging zijn
 • Sportminded: affiniteit met sport en-/of reizen is een pré


Dit krijg jij ervoor terug!

 • Een informele sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn.
 • Een gave werkplek in Leiden die van alle gemakken is voorzien.
 • Een gave functie waarin nog alles mogelijk is en je eigen draai aan kunt geven. 
 • Een hecht team waar werken als een hobby aanvoelt.
 • Een gezellig sportuurtje met een professionele trainer op de maandagmiddag.
 • Een verzorgde lunch op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Potjes pingpong, gezellige uitjes en vrijmibo’s. Dit wil je!


We werken elke dag keihard aan onze droom, de allergrootste worden. Wil jij onderdeel worden van deze reis? Laat dan van je horen via een sollicitatie. Vragen? Bel Nicole via 06-43272199. Tot snel!

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group