Skip to content

Marketing Lead

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDigital Marketing

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
Marketing Lead functie beschikbaar!


Dit is P1
P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en werkt samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld.
Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar als onze nieuwe Marketing Lead onderdeel van zijn! Gedreven om onze merken naar de top te brengen investeren wij in technologie, creatie, groei en mensen. Feeling met sport? Dan wordt deze job je grootste hobby!


Wij gaan lekker en zijn hard onderweg om de wereld te veroveren. Wij bieden ons E-commerce platform momenteel aan in vier verschillende domeinen waaronder een .com domein.  Onze ambities zijn grenzeloos, en om onze doelen te halen zijn we op zoek naar een Digital Marketing Lead. In deze rol ben je onderdeel van het customer journey team en werk je nauw samen met Customer Experience, Design, Development en E-commerce. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de conversie. Dat is immers waar het allemaal om draait, niet?


Jouw ultieme missie:

Je missie is simpel; zoveel mogelijk relevante klanten op onze website(s) krijgen. Om je missie te bereiken heb je een team van specialisten en tools tot je beschikking. Het is aan jou om deze processen gestroomlijnd te laten verlopen, glashelder te hebben met welk doel welke actie wordt ingezet en prio's helder te houden voor jezelf én anderen! 


Hoe ziet je takenpakket eruit?

 • Jij optimaliseert de digitale marketing strategie voor de lange en korte termijn en koppelt deze aan belangrijke event data. Zowel paid als organic strategieën worden door jou uitgedacht en vertaald naar praktische werkzaamheden voor je teamleden.

 • Jij bent verantwoordelijk voor het gezellige, jonge en hardwerkende het Digital Marketing Team (6fte) ; SEO-, SEA-, E-mail en Brand Specialisten. 

 • Je zorgt voor een optimale samenwerking met het product team die jarenlange kennis en ervaring heeft van de markt en onze producten. Hoe meer kennis je team heeft, hoe makkelijker het bereiken van jullie doelen!

 • Jij beheert het marketingbudget en doet uitgaven aan onder andere tooling en software. Dit altijd in nauwe samenwerking met IT om ervoor te zorgen dat dit mooi aansluit bij onze processen.


Kortom, je bent verantwoordelijk voor het teamresultaat en daarmee voor traffic, COS en ROI. Je weet anderen elke dag weer uit te dagen, maar legt de lat voor jezelf minstens zo hoog. Behalve op vrijdagmiddag dan.. ;)

Vereisten

Skills & ervaring:
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van marketing aangevuld met een aantal jaar praktische werkervaring.

 • Brede digital marketing ervaring.

 • Naast uitvoerend werk heb je ook je ervaring als manager opgedaan bij eerdere werkgevers en weet je dus hoe het is om een team aan te sturen.

 • Internationale kennis en ervaring met de B2C is een grote pré.

 • Je bent in staat en bereid praktische uitvoering te geven aan de rol, daarom heb je ervaring met de reguliere google stack; Analytics, Ads, Search Console en Tag Manager. Verder is ervaring met CDP en Criteo gewenst, maar geen vereiste.


Dit krijg jij ervoor terug!

 • Wij zorgen ervoor dat je ons team snel leert kennen, en je je binnen no time op je plek voelt.
 • Wij zorgen ervoor dat je 24 tot 28 dagen per jaar op vakantie kunt, én je eigen werktijden en -dagen in kunt delen.
 • Wij zorgen ervoor dat je kunt borrelen met je collega's waarbij het voelt als de derde helft op zaterdag, kunt relaxen of vergaderen op ons dakterras en af en toe op ons eigen bootje kunt springen voor een tourtje door de Leidse grachten
 • Wij regelen moker weekendjes over de grens, avondjes stappen, bootcamps en natuurlijk non stop voetbal op tv.


Dus, heb je een groot managend vermogen maar ben je bereid ook zèlf de kar te trekken en volle bak in de business te staan? Herken je jezelf in ons DNA? Dan zijn wij een match! Solliciteer direct of stel je vragen aan Manon via 06-11357169.

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group