Skip to content

.NET(core) Developer

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDevelopment

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
.NET(core) Developer functie beschikbaar!


Dit is P1

Wij hebben lef, grenzeloze ambities en zijn de wereld aan het veroveren. P1 Group levert digitale oplossingen voor de sport-, reis- en evenementenbranche, zodat onze merken wereldwijd de grootste aanbieder van deze producten worden. P1 Travel en P1 Hospitality zijn onderdeel van de P1 Group en geven onze diverse klanten toegang tot wereldwijde evenementen. Gedreven om onze merken naar de top te brengen investeren wij in technologie, creatie, groei en mensen. Om onze ambities te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een Senior .NET Developer. 


Jouw missie

Als Senior .NET core developer werk jij aan onze “engine”, welke digitale oplossingen levert voor de sport-, reis- en evenementenbranche. Tevens bewaak jij de architectuur van de micro services welke samen de engine vormen. Daarnaast initieer jij features welke onze applicaties nog sterker maken. Met de groei van onze applicaties wordt er kwalitatieve code verwacht, je hebt een onderzoekende houding welke de kwaliteit ten goede komt. Met het team ontwikkel je nieuwe features die aan deze groei bijdragen, vanzelfsprekend zijn de features lange termijn oplossingen. Als senior begeleidt je de medior en junior developers in het team en bepaal je te samen met de CTO en Product Owner de juiste koers, dit biedt vrijheid en verantwoordelijkheid, beide ben jij bereidt te nemen. Samen met het team bestaande uit senior, medior en junior developers behaal jij je missie.


Het team

Het development team is een ideale synergie tussen technologie, creatie en groei. Het team bestaat uit gepassioneerde developers welke de voorkeur hebben aan kwalitatieve code. Onze medewerkers krijgen de ruimte en het vertrouwen om aan de mooiste producten te werken. We zijn niet bang om risico's te nemen, innovatief te zijn en alleen voor het allerbeste te gaan. Jij hebt hierin als .NET (Core) developer een zeer belangrijke rol, onze toekomst is immers afhankelijk van de mokersoftware die we aan het bouwen zijn! Jij draagt dus direct bij aan ons doel: pole position!

Vereisten

Skills & ervaring:

  • minimaal vijf jaar werkervaring hebt als software developer, waarvan drie jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van Web API’s en/of MVC’s in .NET (Core). Problemen los je op middels best practices en design patterns.
  • CI/CD ervaring hebt.
  • bekend bent met micro services en kennis van Domain Driven Design is een pré.
  • ervaring met containerised applicaties en de Ops-zijde hiervan(docker,kubernetes) of vergelijkbare ervaring.

Dit krijg jij ervoor terug!

  • Wij zorgen ervoor dat jij in een leuk team terecht komt, en dat je je binnen no time op je plek voelt;
  • Wij zorgen ervoor dat je minstens 24 dagen, maar misschien nog wel meer, per jaar op vakantie kunt;
  • Wij zorgen er voor dat je zo nu en dan kunt borrelen met je collega’s waarbij het voelt op de derde helft op zaterdag;
  • Wij regelen legendarische bedrijfsuitjes, avondjes stappen, goede lunches en zo nu en dan een bedrijfsmassage.

We zoeken niet zomaar 'een developer', net zoals dat jij niet 'zomaar een baan' zoekt. We zoeken een .NET ontwikkelaar die onderdeel wordt van ons mooie team! Niet alleen vanachter de laptop, maar óók tijdens onze meetups, reviews en vrijdagmiddagborrels! Interesse? Solliciteer dan via onderstaande knop! Voor vragen kun je contact opnemen met Manon via 06-11357169.

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group