Skip to content

SEA Specialist

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDigital Marketing

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
SEA specialist functie beschikbaar!


Dit is P1
P1 Group brengt mensen naar het evenement van hun dromen. Wij hebben lef, grenzeloze ambities en zijn de wereld aan het veroveren. We zijn internationaal gefocust en dankzij onze partnerships - met diverse Premier League clubs en andere grote sportevenementen - kunnen we unieke ervaringen leveren die onze klanten nooit meer vergeten. Gedreven om onze merken naar de top te brengen investeren wij in technologie, creatie, groei en mensen. Om onze ambities te verwezenlijken zoeken wij jou. Een PPC specialist!

Jouw ultieme missie:

Wij bieden ons internationale e-commerce platform momenteel aan in vier landen: Nederland, Duitsland, the United Kingdom en als .com domein. Ons doel is om in 2025 de Europese markt te domineren op het gebied van sportreizen én ons product aan te bieden in 10+ landen. Jij als Paid specialist hebt hierin een belangrijke rol. Momenteel is SEA de belangrijkste channel voor onze business. Onze huidige SEA specialist is verantwoordelijk voor de 4 domeinen. We zoeken naar een nieuwe SEA specialist die onze accounts naar the next level kan brengen op het gebied van geavanceerd bid management / smart bidding, dynamic search ads en het opzetten van data-driven testen, naast de andere dingen. 


Het is jouw missie om een passende SEA strategie te bepalen voor jouw portefeuille, te zorgen voor een positieve ROI, en daarmee onze groeiambities te verwezenlijken. Het rapporteren aan het commerciële team over jouw gekozen strategie behoort ook tot je takenpakket. Om je missie te bereiken werk je samen met specialisten uit het Digital Marketing & E-Commerce team, maar sta je ook rechtstreeks in contact met je collega's uit het Product team.


Het team

Je bent onderdeel van het ambitieuze Digital Marketing team, bestaande uit 10 collega's die het beste in elkaar naar boven halen. Onze collega’s krijgen de ruimte en het vertrouwen om aan de mooiste producten te werken. We zijn niet bang om risico's te nemen, innovatief te zijn en houden wel van een tikkeltje lef.

Vereisten

Wij willen jou in het team, als je

 • minstens 3 jaar ervaring hebt met het opzetten, optimaliseren en analyseren van diverse searchcampagnes. Jou hoeft dan ook niet verteld worden welke stappen ondernomen moeten worden. Je bent pro-actief ingesteld en weet wat je te doen staat.
 • kritisch bent. Alles draait om het behalen van de gewenste resultaten. Je bent daarom altijd op de hoogte van de voortgang van je campagnes. Je bent kritisch tegenover je eigen werk, maar ook naar het werk van je collega’s om zo samen te groeien.
 • kennis hebt van Google Ads, Ads Editor en Google Analytics. Kennis van Bid Management tooling is een pré.
 • meerdere talen vaardig bent en je kennis hebt van internationale markten (DE/UK). Dit is geen vereiste, maar zou een mooie toevoeging zijn. 


Dit krijg jij ervoor terug!

 • Een informele sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn.
 • Een gave werkplek in Leiden die van alle gemakken is voorzien.
 • Een gave functie waarin nog alles mogelijk is en je eigen draai aan kunt geven. 
 • Een hecht team waar werken als een hobby aanvoelt.
 • Een gezellig sportuurtje met een professionele trainer op de maandagmiddag.
 • Een verzorgde lunch op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Potjes pingpong, gezellige uitjes en vrijmibo’s. Dit wil je!


We werken elke dag keihard aan onze droom, de allergrootste worden. Wil jij onderdeel worden van deze reis? Laat dan van je horen via een sollicitatie. Vragen? Bel Nicole via 06-43272199. Tot snel!

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group