Skip to content

Sportliefhebbers opgelet: stage accountmanagement B2B

Nederland, Zuid-Holland, LeidenAccount management

Functieomschrijving

Studenten opgelet:
B2B sales stages beschikbaar! 

Ben jij een sportfan, commercieel en ondernemend ingesteld? Heb je zin om aan de slag te gaan in een jong bedrijf bestaande uit ambitieuze toppers? En vind je gezelligheid ook belangrijk? Dan ben je bij P1 Corporate Hospitality aan het juiste adres! Wij hebben voor de komende stageperiode (sept 2022) een stageplek op de Sales afdeling van onze zakelijke tak beschikbaar.

Wat is P1 Corporate Hospitality?
P1 Corporate Hospitality richt zich op de zakelijke markt. Wij bieden de mooiste officiële (hospitality) kaarten en reizen aan naar de grootste evenementen wereldwijd. P1 is de enige Nederlandse officiële partner van vrijwel alle Premier League clubs, FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund en AS Roma. Daarnaast opereren wij als officiële agent voor het Rugby WK in 2023 in Frankrijk, de Olympics, het WK voetbal in Qatar en werken we samen met de mooiste locaties als de O2 Arena en Wembley in Londen

Waarom het leuk is om bij P1 Corporate Hospitality stage te lopen?

We houden van wat we doen. Wij brengen onze klanten naar de meest exclusieve én uitverkochte evenementen en leveren hiermee unieke ervaringen die onze klanten nooit meer zullen vergeten. En we weten allemaal hoe het is, het gevoel dat je hebt tijdens de aftrap in een groot stadion, we zijn zelf namelijk net zo gek van sport als onze klanten. Je werkt aan evenementen die ook op jouw bucketlist staan, wat wil je nog meer?

Wat ga jij doen?

P1 Corporate Hospitality bedient een wereldwijd netwerk van reisbureaus en bedrijven en voorzien deze van officiële kaarten en/of hotels. Als stagiair ben je volledig betrokken bij het hele proces: van relatie gerelateerde taken tot new business gerelateerde activiteiten. Je werkt samen met drie Accountmanagers om de gestelde doelen van de afdeling te behalen. Eén van de accountmanagers neemt je onder zijn vleugels om samen met jou het beste uit je stage te halen. Hierbij een greep uit de werkzaamheden tijdens je stage:

 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe leads en partijen die interessant zijn voor ons zakelijke klantportfolio;
 • Je houdt de lead lijsten up-to-date en benadert potentiële partijen om kennis te maken met P1 en een samenwerking op te zetten;
 • Je zorgt voor de afhandeling van aanvragen vanuit het bestaande klantenbestand; 
 • Je stemt contactmomenten af ​​met huidige klanten om inzicht te krijgen in klantervaringen en verbeteringen;

Naast het meewerken in de organisatie zelf, gaan we graag met je in gesprek over een mooie opdracht die P1 en jou verder helpt in je ontwikkeling.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je bent een 3 e of 4 e jaar in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, Sportmarketing of toerisme en op zoek naar een meewerkstage vanaf augustus/september 2022.
 • Klantgerichtheid - Je kunt je verplaatsen in de wensen en behoeften van potentiële klanten en weet hierop in te spelen.
 • Communicatief sterk - Als eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten dien je communicatief vaardig te zijn, zowel in woord als geschrift. De Engelse taal machtig zijn is een must.
 • Creativiteit - Om van leads bestellende klanten te maken, dient er creatief gedacht te worden. ‘Over de muur, langs de muur’-mentaliteit is vereist om tot de beste resultaten te komen. Wij staan open voor jouw ideeën en je krijgt de ruimte om daar zelf mee aan de slag te gaan.
 • Enthousiast en leergierig - Je brengt je enthousiasme over op potentiële klanten en leert elke dag beter om te gaan met lastige vraagstukken. 
 • Flexibel - Je snapt dat het soms nodig is om in het weekend even je laptop open te klappen. Flexibiliteit werkt twee kanten op, dus dan snappen wij ook als je soms om 15:00 afhaakt.
 • Sportfan: mooi meegenomen als je zelf ook een sportfanaat bent, dan zijn wij namelijk ook! 


Dit krijg jij ervoor terug!

Je komt in een jong, enthousiast en hardwerkend team terecht dat weet wanneer we er moeten staan en kunnen vlammen. Successen vieren we samen en we zijn ook niet vies van een goede vrijdagmiddagborrel, tennistoernooitje of etentje met het team. Jouw stagebegeleider heeft al vaker stagiairs begeleid en weet wat er gevraagd wordt om je stage tot een succes te maken. Ben jij enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet!


Vragen? App/bel Nicole op 06-43272199. Enthousiast geworden? Laat snel van je horen via de solliciteerknop met je CV en motivatie!


of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group