Skip to content

Sportliefhebbers opgelet; Stage Digital Marketing

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDigital Marketing

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
stages beschikbaar!

Ben jij op zoek naar een allround marketingstage waar je van alle disciplines kunt proeven die het digital marketing vakgebied rijk is? Ben je sportminded? Wil je graag van specialisten leren, maar sta je ook te trappelen om zelf aan de slag te gaan? Dan ben je bij P1 Group aan het goede adres! Wij hebben voor de komende stageperiode (september 2022) twee stageplekken beschikbaar: eentje op het gebied van SEO/E-mail en eentje op het gebied van SEA. 


Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en werkt samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten via onze platformen naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar als stagiair onderdeel van zijn! Feeling met sport? Dan wordt deze stage je grootste hobby!


Hoe gaat je stage eruit zien?

Je bent vanaf dag één compleet onderdeel van team Digital Marketing. Na een uitgebreide kennismaking met alle teamleden en specialismen word je meegenomen in de lopende projecten en krijg je in overleg jouw eigen takenpakket. Wat voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • (E-mail) Je helpt mee bij het personaliseren en testen van onze e-mailcampagnes;
 • (E-mail) Je bedenkt A/B testen voor de e-mails en deelt de resultaten hiervan;
 • (SEO) Je leert met een CMS te werken;
 • (SEO) Schrijven van creatieve en pakkende (SEO-)teksten over bijvoorbeeld clubs uit de Premier League;
 • (SEA) Ondersteunen bij het beheer van de Google Ads en Microsoft Advertising campagnes;
 • (SEA) Campagnes opzetten en het aanpassen van advertenties voor P1 Travel;

Vereisten

Jouw profiel

 • Je volgt momenteel een HBO opleiding in de richting van (sport)Marketing/Commerciële Economie/Communicatie en bent op zoek naar een stage per september 2022.
 • Je bent een sport/voetbalgek en ziet het als een gave kans om een stage in deze branche te doen. 
 • Je bent pro actief ingesteld en maakt je dingen snel eigen.
 • Enige affiniteit met SEO of SEA middels een project, bijbaan of interesse is mooi meegenomen.
 • Je schrijft foutloos Nederlands, en je bent ook vaardig in de Engelse taal.
 • Je houdt van hard werken maar ook van gezelligheid. 
 • Je niet laat kisten tijdens een potje tafeltennis.

Waar kom je terecht? 
Je komt terecht in een gezellig team waar geen dag hetzelfde is. We zijn gevestigd in Leiden. Het team bestaat uit verschillende specialisten die met elkaar alle online schakels vormen om ons aanbod wereldwijd op pole position te krijgen. Samen knallen om het beste resultaat te halen! Naast afwisseling en goede begeleiding wordt er verder ook goed voor je gezorgd: gaaf kantoor voorzien van alle gemakken, verzorgde lunch op maandag, woensdag en vrijdag, sportlesje op maandag om 16:30 uur en de gezelligste uitjes met de hele toko. 


Vragen? App/bel Nicole op 06-43272199. Enthousiast geworden? Laat snel van je horen via de solliciteerknop met je CV en motivatie!

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group