Skip to content

Stage finance & control

Nederland, Zuid-Holland, LeidenFinance

Functieomschrijving

Studenten opgelet:
Finance stage beschikbaar! 

Wil jij een kijkje in de keuken van een snelgroeiende internationale organisatie? Onderdeel zijn van ons finance team waarbij je leert over diverse finance aspecten? En ben je pro-actief, leergierig en hou je ook wel van een geintje op zijn tijd? Lees dan snel verder!

Dit is P1

P1 Travel is het grootste sportreisbureau van Europa en wij werken officieel samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Wij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken in de vorm van een stage bij ons Finance team. 

Het finance team 
Het vijfkopppige finance team, onder leiding van Martijn, draagt met elkaar zorg voor alle financiële processen binnen de organisatie. Zoals je je wellicht kunt voorstellen is de event/travelbranche een dynamisch speelveld waarbij geen dag hetzelfde is. Aan het finance team de taak om in samenwerking met de rest van de organisatie te zorgen voor kloppende cijfers waarop gestuurd kan worden.


Jouw rol
Gedurende je stage zal je compleet onderdeel zijn van het team en zorgen we voor een gevarieerd takenpakket. Je eerste weken staan in het teken van kennismaken met onze processen en werkwijzes. Daarna zul je aan de slag gaan met je eigen takenpakket. Hierbij kun je denken aan:

  • verwerken van facturen. 
  • verwerken van betalingen.
  • opstellen van balans specificaties. 
  • meewerken aan de de accountantscontrole 
  • meewerken aan diverse projecten op de afdeling (AO/IC, proces verbeteringen, analyses en BI) 

Naast het op doen van waardevolle ervaring in de organisatie gaan we graag met je in gesprek over een mooie opdracht die P1 en jou verder helpt in de ontwikkeling. 

Vereisten

Jouw profiel 

  • Je volgt momenteel een financiële studie in de richting van accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, finance & control o.id. en bent op zoek naar een meewerkstage per september 2022.
  • Je bent pro-actief, wil zoveel mogelijk leren en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Mooi meegenomen als je zelf ook een passie hebt voor sport, dat hebben wij namelijk ook! 

Dit krijg jij ervoor terug!

Je komt terecht in een gezellige organisatie bestaande uit 60 enthousiastelingen. Naast afwisseling en goede begeleiding wordt er verder ook goed voor je gezorgd: verzorgde lunch op ma/woe/vrij, sportlesje op ma om 16:30u, gezellige borrels op het dakterras en legendarische uitjes buiten de deur. 


Ben je enthousiast geworden, woon je in de buurt van Leiden en ben je per september 2022 op zoek naar een financiële stage? Laat van je horen via de sollicitatiebutton. Voor vragen mag je Nicole appen/bellen op 06-43272199. 


of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group