Skip to content

Wordpress Ontwikkelaar

Nederland, Zuid-Holland, LeidenDevelopment

Functieomschrijving

Sportliefhebbers opgelet:
PHP Ontwikkelaar functie beschikbaar!DIT IS P1

Wij hebben lef, grenzeloze ambities en zijn de wereld aan het veroveren. Hoe we dat doen? P1 Group levert digitale oplossingen voor de sport-, reis- en evenementenbranche zodat onze merken wereldwijd de grootste aanbieder van deze producten worden. P1 Travel en P1 Hospitality zijn onderdeel van de P1 Group en geven onze diverse klanten toegang tot wereldwijde evenementen. Gedreven om onze merken naar de top te brengen investeren wij in technologie, creatie, groei en mensen. Om onze ambities te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een PHP & Wordpress Developer.


JOUW MISSIE

Als Wordpress Ontwikkelaar ben je onderdeel van het Product & Development team. Het is jouw missie om goed werkende Wordpress software en website te bouwen waarmee je direct bijdraagt aan de missie van de P1 Group: de grootste worden! Performance is belangrijk om de grote aantallen bezoekers te kunnen bedienen en we staan voor ingewikkelde (maar vooral leuke) uitdagingen in een markt waar prijzen en beschikbaarheid continu veranderen. Voor onze websites ontwikkelen we themes from scratch, custom plugins  integratie met onze backend engine.  Je werkt zowel aan de doorontwikkeling van onze huidige Wordpress websites als aan het realiseren van nieuwe websites. Hierin vinden wij een gestructureerde codebase en een goede score op het gebied van performance en security erg belangrijk.

HET DEVELOPMENT TEAM

P1 Group is een ideale synergie tussen technologie, creatie en groei. Het team bestaat uit gepassioneerde Developers welke de voorkeur geven aan kwalitatieve code. Onze medewerkers krijgen de ruimte en het vertrouwen om aan de mooiste producten te werken. We zijn niet bang om risico's te nemen, innovatief te zijn en alleen voor het allerbeste te gaan. Jij hebt hierin als PHP Wordpress Ontwikkelaar een zeer belangrijke rol, onze toekomst is immers afhankelijk van de mokersoftware die we aan het bouwen zijn. Jij draagt dus direct bij aan ons doel; pole position.

Vereisten

WIJ WILLEN JOU IN HET TEAM, ALS JE

  • ervaring hebt met het optimaliseren van high-traffic websites.
  • ervaring hebt met Wordpress theme-en plugin-ontwikkeling.
  • ervaren bent met o.a. PHP8, HTML, SCSS en SQL
  • affiniteit hebt met moderne technieken zoals bijv. Composer, Docker en Webpack.
  • affiniteit hebt met backend werk; je bent bekend met OOP en SOLID principes.
  • passie hebt voor wat je doet en dit zich vertaald in bevlogenheid met een tikkeltje durf & lef .

Je komt terecht in een divers team bestaande uit seniors, mediors, juniors, afgestudeerden, autodidacten en oude rotten met 15 jaar werkervaring. We houden van de diversiteit, en willen ons team ook graag zo divers houden! Er wordt zowel Engels als Nederlands gesproken en kwaliteit en de wil om iets spectaculairs neer te zetten zijn het allerbelangrijkste. 


Spreekt dit jou aan? Solliciteer direct of stel je vragen aan Nicole (06-43272199)

of

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteren button! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Manon (06 11357169) of Nicole (06 43272199). Tot snel!

JOIN OUR LINE-UP!

P1 Group